Goed horen is even belangrijk als goed zien

Update 27.05.20
Beste klanten, voor al uw gehoorproblemen, gehoorbescherming op maat, controle hoorapparaten, enz…... kan uw opnieuw terecht bij onze audiologe Antje.

Graag een afspraak maken op +3289 712106. 

Tot weldra

Ze zijn uniek, die oren van u. Dus wanneer uw gehoor erop achteruit gaat, hebt u nood aan een oplossing op maat. Samen met Lapperre, reeds meer dan 70 jaar de referentie in oplossingen voor het gehoor, adviseert onze audiologe u bij de aanpassing van hoorapparaten.

 

In een aparte hoorzone kan u terecht voor uw gehoorproblemen. Na een uitgebreide screening wordt u geholpen bij de keuze van uw hoortoestel. Aangepast aan uw oren en uw budget. Een hoortoestel is ook steeds op proef.

 

Uw gehoor gratis laten testen?

 

Bent u nog niet bij een neus-keel-oorarts geweest, dan kan u uw gehoor geheel vrijblijvend en gratis laten testen. Dit na een afspraak. Contacteer ons en wij laten zo snel mogelijk iets weten.

 

Uw gehoor zelf testen?

 

Met het hoorprofiel op onze hoorzuil, kan u zelf, zonder afspraak, uw gehoor testen in enkele minuten. Blijkt uit het resultaat dat een uitgebreider onderzoek aangewezen is, dan kan u meteen een afspraak maken met onze audiologe voor professioneel advies.